Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Veszprém megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Balaton Konferencia

Balaton Konferencia

A Balaton ma már nemcsak gyermekkori nyaralásaink felejthetetlen helyszíne, hiszen időközben a régió jellemzően négycsillagos konferencia szállodái minőségi és mennyiségi változáson mentek át. A Balatonnál ma már minden megtalálható egy sikeres program megszervezéséhez. Alkalmasak a szállodák termei, a kapcsolódó szolgáltatások és szakemberek egyaránt, legyen szó kis létszámú tréning vagy akár 1000 fős konferencia megrendezéséről.

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda

A sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvény sikere. Közel 15 éves szállodai rendezvényszervezői munkám során számtalan alkalommal tapasztaltam, amikor egy megrendelő saját maga koordinálja a rendezvényt, és ráadásul résztvevője is az eseménynek, közel sem könnyű feladat. Váratlan helyzetek, programváltozás, technikai probléma, és ilyenkor bizony jó, ha van egy biztos pont. Minden cég életében vannak olyan fontos események, melyek megérdemlik, hogy figyelmet fordítsunk rá. A rendezvényszervezőt pedig nevezhetjük karmesternek, aki észrevétlenül vezényli le az eseményeket, de lehet akár egy szabó is, aki pontosan ráölti a rendezvény koncepcióját a megrendelő igényeire. Megrendelőink felé szervezési díj nem kerül felszámításra, Önnek nem kerül többe a rendezvény azáltal, hogy segítségünkkel kerül megszervezésre, mintha mindezt saját maga tenné. Csak a ráfordított idő és energia lesz kevesebb!

BK Stúdió Rendezvényszervezés

BK Stúdió Rendezvényszervezés

Vállaljuk esküvői fotó, esküvői videó (dvd) készítését, szertartások hangosítását, rendezvényszervezést, rendezvényeken hang és fénytechnika kiszolgálását, bérbeadását. Kivetítés: Konferencián vagy egyéb rendezvényen kivetítés 2000 ? 2500 Ansi lumen fényerejű projektorokkal. Zárt térben lévő koncert kivetítése akár több kamera képpel. Igény esetén nagyobb teljesítményű projektorokkal is rendelkezünk!

Csapatépítés - Outdoor trainingek, céges rendezvények

Csapatépítés - Outdoor trainingek, céges rendezvények

Növelje cége hatékonyságát, eredményességét csapatépítő programunkkal! Céges rendezvények, outdoor tréningek 6-150 főig a Pannon Yacth Charternél. Csapatépítő tréning Bavaria Cruiser hajókon, a Balatonon. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat tréningjeinkről, programjainkról.

K. Catering rendezvényszervező iroda

K. Catering rendezvényszervező iroda

Az országos működési területtel rendelkező K. Catering Budapesten, és - partnereik által kiválasztott helyen - bárhol az országban, illetve külföldön már 15 éve bonyolítja rendezvényeit. Kiváló helyszínt és minőségi szervezést biztosítunk ügyfeleink számára. Partnereink olyan cégek, magánszemélyek, akik gondot fordítanak arra, hogy rendezvényeik színvonalasak legyenek. Cégünk esküvők, céges és magán rendezvények szervezésén kívül catering szolgáltatást is nyújt, illetve rendezvény eszközök bérlése is lehetséges. Tekintse meg weboldalunkat, melyen ajánlatot kérhet egy űrlap kitöltésével.

Outing Rendezvényszervezés

Outing Rendezvényszervezés

Mindennapi munkánk során csak vékony felszínét ismerhetjük meg munkatársaink személyiségének, pedig a hatékony együttműködés egymás elvárásainak, teljesítőképességének, és tűréshatárainak ismeretét feltételezi. Megváltozott környezetben, közösen átélt, szokatlan élmények során, kiélezett-, vagy stressz-helyzetben rendkívül értékes, új információkat tudunk meg egymásról. Egészen más oldalról ismerhetjük meg egymást ilyenkor, sőt saját magunkat is. A közös megpróbáltatások élménye intenzívebbé és hatékonyabbá teszi a kommunikációt, növeli az elfogadás mértékét a résztvevők között, és emeli az együttműködési hajlandóság szintjét is. A közös erőfeszítések sikerélménye, (vagy éppen kudarca) segítenek megvilágosítani a csapatmunka, az együttműködés jelentőségét.

Pinkóczi Csárda - rendezvények

Pinkóczi Csárda - rendezvények

A Pinkóczi Csárda nádfedeles kerthelyiségében és pinceétterme falai között a magyar vendéglátás legnemesebb történelmi hagyományait eleveníti fel. A tisztelt megrendelő kívánsága szerint folklórest, vagy Parasztlakodalmas rendelhető a Bakony Táncegyüttes fergeteges műsorával, kitűnő cigányzenével, komplett menüvel, borfogyasztással, igény szerint transzferrel. Több tájegység lakodalmi szokásaival, táncaival tréfás és lírai mozzanataival tesszük hangulatossá az előadást. Magyarország sokszínű tánckultúráját egy lakodalom keretében mutatjuk be.

Tuti menü