Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényszervezők vidéken képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Rendezvényszervezők vidéken - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Rendezvényszervezők vidéken
Keresés
Találatok száma - 5 db
Asbolt Rita Esküvő- és Rendezvényszervező ( Szolnok )

Asbolt Rita Esküvő- és Rendezvényszervező ( Szolnok )

Az esküvő mindenki életében az egyik legfontosabb esemény. Önöknek és vendégeiknek egyaránt fontos, hogy a Nagy Nap örök emlék maradjon és boldogan emlékezzenek vissza ezekre a pillanatokra. Az esküvő rengeteg apró részletből áll, mely időt, utánajárást, telefonálgatást, szakmai hozzáértést és tapasztalatot kíván. Az esküvő megszervezése során nem csak a kedvező ár az egyetlen szempont, hanem a minőség és a megbízhatóság is. Szolgáltatóim olyan felkészült szakemberek, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és nagy megelégedettségre végzik munkájukat. Referenciaanyagaik bemutatótermünkben vagy kérés esetén az Önök otthonában megtekinthetők.

Rendezvényszervezés magas szinten

Rendezvényszervezés magas szinten

Cégünk a rendezvényszervezésben profi, exkluzív catering és party service szolgáltatásunkkal tesszük felejthetetlenné az Ön esküvőjét vagy egyéb család rendezvényét vagy céges buliját. Kifejezetten a különlegességekre, újdonságokra építjük tevékenységünket, de ha a megrendelő kívánja a hagyományos és az új ételek kombinációjával is elkápráztatjuk vendégeit. Összeszokott, kreatív csapattal dolgozunk. Vendégei a tálalás minőségével és az udvarias figyelmes kiszolgálással maximálisan elégedettek lesznek. Kérjük további információért látogasson el weblapunkra.

Scheffer Esküvő és Rendezvényszervező Iroda (Paks)

Scheffer Esküvő és Rendezvényszervező Iroda (Paks)

Cégünk immár tíz éve foglalkozik rendezvények szervezésével lebonyolításával. Kezdetben kisebb családi összejövetelek, zsúrok, ballagások rendezésével foglalkoztunk. Ezután érkeztek az egyre komolyabb felkérések, céges rendezvények, csapatépítés, termékbemutatók, tanácskozások, konferenciák, vendéglátással egybekötött üzleti megbeszélések. Majd szakképesítéssel a kezünkben jutottunk el oda - mind szakmailag, mind tapasztalatok terén -, hogy egyre bővülhetett szolgáltatásaink köre.

st. ART Rendezvényszervezés (Eger)

st. ART Rendezvényszervezés (Eger)

A st.ART Rendezvényszervező Kft. 2007-ben alakult meg Egerben. Az első évben kizárólag saját szervezésű musical-, operett - és zenés műsorokat szerveztünk városunkban. A véletlennek - és néhány meggyőző pályázati anyagunknak - köszönhetjük, hogy 2008-tól megrendelőknek is dolgozunk: műsorszervezéssel és nagyobb volumenű rendezvények (pl. divatbemutatók, koncertek, gyereknap, céges rendezvények, esküvő) szervezésével is foglalkozunk, a cég fő profilját mostanra már ezek a rendezvények jelentik. Másfél évig dolgoztunk az egri bevásárlóközpontnak, több céges rendezvényt szerveztünk, de szállodák, önkormányzatok is szerepelnek megbízóink között.

Zotu Reklám Kft. (Szombathely)

Zotu Reklám Kft. (Szombathely)

eljeskörű reklámszolgáltatással és rendezvényszervezéssel, versenyképes árakkal, rugalmas, személyes kapcsolatra épülő egyedi reklámpiaci ideológiával kívánjuk mind az egyéni vásárlóink, mind a kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek, önkormányzatok, állami szervek és vállalatok igényeit kielégíteni az ország egész területén.

Tuti menü