Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényszervezők Budapesten képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Rendezvényszervezők Budapesten - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Rendezvényszervezők Budapesten
Keresés
Találatok száma - 35 db
Agapé Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

Agapé Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

Irodánk a görög AGAPÉ szót választotta tevékenységének jelölésére. Ez a fogalom egyesíti a szeretet és vendégség kifejezéseket, melyek nemcsak szervezői munkánk, hanem minden rendezvény alapjai is egyben.

Aktivcsapat.hu

Aktivcsapat.hu

Az Aktív Csapat létrehozásával cégünk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál a cégek részére, amelyek megkönnyítik a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősítik a csapatmunkát, elősegítik az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését.

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Budapest egész területén, és Pest megyében sok helyre. Éjjel megrendeled, és fél órán belül ottvagyunk, este 6-tól, hajnali 4-ig, olcsóbb még az éjjelnappalinál is. Ha nemhiszed nézd meg, ingyenes kiszállítás fél órán belül 4000 Ft feletti rendelés esetén. Kell ennél több? S.O.S Night www.sosnight.hu

Aranyláng Rendezvényiroda

Aranyláng Rendezvényiroda

Levesszük a gondot az Ön válláról azzal, hogy igény szerint akár munkaidőben, akár azon kívül szívesen felkeressük Önt irodájában, vagy egy Önnek kényelmes egyéb helyszínen, ahol elbeszélgetünk az igényekről és az általunk kínált lehetőségek sokszínűségéről.

AVadvice Kft. - Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika

AVadvice Kft. - Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: ügyfeleink a hagyományos rendezvénytechnika mellett egyedi megoldásokat is keresik, mint pl. a saját fejlesztésű vízfüggönyt és a térhálós vetítést. Rendezvény, konferencia, vetítés, hang és fénytechnika, valamint videokonferencia, tolmácstechnika és látványszervezés is szerepel szolgáltatásaink között.

Béla Vőfély - ceremóniamester esküvőre, lakodalomba

Béla Vőfély - ceremóniamester esküvőre, lakodalomba

Hagyományos esküvőt szeretne? Vagy inkább rendhagyó lakodalmat, olyat, amit még nem látott a világ? Mindenképpen szüksége van egy ceremóniamesterre, aki zökkenőmentesen levezényli a nagy napot az előre egyeztetett és jól megtervezett forgatókönyv alapján. Garantálom a nem várt meglepetésektől mentes, emlékezetes ünnepséget, ahol minden vendég jól fogja magát érezni. Vőfélyként a humorról is gondoskodom egyedi verseimmel.

Best Of Party Service Kft.

Best Of Party Service Kft.

A Best Of Party Service immár 1999 óta van jelen a szórakoztató zenei szolgáltatások piacán. Célunk, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk minden eseményen, kézben tartva az összes kiegészítő feladatot a legkedvezőbb költségek mellett. Legyen szó céges karácsonyi party-ról, csapatépítő vagy családi rendezvényről, fiatal és dinamikus csapatunk a legkorszerűbb technikával és magas szaktudással áll az Ön rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartozik még: technika bérlés, dj és karaoke műsor, műsorvezetés.

Budapest Fun Party & Programs

Budapest Fun Party & Programs

Rendezvényszervező irodánk a rendezvényszervezés szolgáltatásunkat a rendezvények minden területén kínálja - céges rendezvények, üzleti rendezvények, konferencia, csapatépítés, privát rendezvények és esküvők - Budapesten és Magyarország egész területén. Rendezvényszervező irodánk sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére a hét minden napján. Rendezvénytechnikai eszközparkunkkal bármilyen rendezvény technikai igényét kivitelezzük. Rendezvényszolgáltatásaink részletei megtalálhatóak a kapcsolódó menüpontokban részletes leírásokkal, fotókkal és árakkal.

Céges rendezvények szervezése - Goldlemon

Céges rendezvények szervezése - Goldlemon

Egy cég menedzselésében fontos szereppel kell bírnia a marketingnek, reklámkampányoknak és promóciós tevékenységnek, ahhoz hogy az értékesítésben valódi sikereket érhessünk el. Az ilyen promóciós tevékenységekre tökéletes terepet kínálhatnak a különböző céges rendezvények, szponzorációk. Mondjuk egy sport rendezvény, vagy egy családi nap alkalmával nagyobb tömegeket szólíthatunk meg reklámüzenetünkkel és eközben a rendezvényen részt vevők még jól is érzik magukat. Szintén hatékony eszköz lehet ezen célra, mely még szakmai értékkel is bír, egy konferencia megszervezése. Ha Ön egy hasonló rendezvénnyel szeretné támogatni marketing tevékenységét, de nem tudja kire bízza a szervezés és a lebonyolítás nehézségeit, akkor keresse műsorszervező irodánkat.

Hirdetés
Céges sport-, csapatépítő és egészségrendezvények

Céges sport-, csapatépítő és egészségrendezvények

A céges sportnap csapatépítés és sportolás egyben, hiszen a közös sportolás a legjobb csapatépítő eszköz. A kollégák együtt küzdenek 1-1 győzelemért, célért, vagy együtt ismerhetnek meg új sportokat, amely közös élményt nyújt, amelyről akár évek múlva is beszélnek. Cégolimpiát, sport alapú csapatépítő programokat kínálunk, amelyen a mozgást kevésbé szerető kollégák számára is kínálunk programokat. Egészségtréningjeink új irányt jelentenek a rendezvények területén. A program mind a munkavállaló, mind a munkáltató számára fontos, hiszen a cél az egészség megőrzése, sőt annak fejlesztése, amely az energikusabb, egészségesebb csapat alapja.

Club & Holiday Rendezvényszervezés

Club & Holiday Rendezvényszervezés

Vállalatunk 1990 óta tevékenykedik a rendezvényszervezés területén. Mostanra - a minőséget előtérbe helyező üzletpolitikánknak és jelentős szakmai tapasztalatunknak köszönhetően - a szakma meghatározó alakjává nőttük ki magunkat.

Csapatépítő tréning, rendezvényszervezés, családi nap

Csapatépítő tréning, rendezvényszervezés, családi nap

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minen rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

EMI gyerekprogramok

EMI gyerekprogramok

Cégünk, a Disney Frozen gyerekzsúrok rendezésével foglalkozik. A szülinapi gyerekzsúr programját a szülőkkel egyeztetve a gyermekek életkorának, létszámának, a kívánt időtartamnak és gyerekzsúr témának megfelelően állítjuk össze. Szeretné, ha otthona ugyanolyan maradna, mint a gyerekzsúr előtt, akkor nálunk jó helyen jár! Hivatásunk a gyerekanimáció, vállaljuk egyedülálló 1-4 órás időtartamú zsúrok, gyerekprogramok megszervezését céges és családi eseményeken gyerekanimátorok segítségével. Ha a mi cégünket és szolgáltatásainkat választja, garantáltan nem érheti csalódás. A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.

Esküvő Nektek Szervező Iroda

Esküvő Nektek Szervező Iroda

Ahhoz, hogy az esküvő napján mosolygósan és frissen ünnepelhessetek, Nektek is szükségetek lehet egy profi esküvőszervező csapatra, amely leveszi vállatokról az esküvőszervezés fáradtságos feladatait, és bármilyen váratlanul felmerülő probléma esetén megtalálja a legjobb megoldást. - Ezért válaszd az Esküvő Nektek Szervező Irodát! A lánykéréstől az esküvőig rengeteg feszültség, aggodalom kíséri a jegyeseket, holott ennek az időszaknak a harmónia és öröm jegyében kellene telnie!

Esküvőszervező

Esküvőszervező

Esküvőszervezőt keres? Esküvőszervező segítségével tökéletes lehet esküvője! Szolgáltatásaik között szerepel: tortarendelés, dekoráció kiválasztása, esküvői ruha vásárlás, ékszer/jegygyűrű megrendelése, fodrász, smink, fotós, helyszín kiválasztása, köszöntőajándékok megrendelése, meghívók megrendelése, sofőrszolgálat, limuzin, hintó bérlés, szálláshely kiválasztása, tánctanulás, vendéglátás megszervezése, videós, virág, menyasszonyi csokor, zenekar, dj.

Eventday.hu

Eventday.hu

Cégünk teljes körű szakmai hátteret biztosít a különböző rendezvény programok szervezésében és lebonyolításában. Kreatív rendezvény programjaink mindenki számára élményeket tartogatnak. Rendezvény programjainkkal olyan közösségi élményeket, élményközpontú eseményeket biztosítunk, ahol a résztvevők egyedi élményekkel gazdagodhatnak.Rendezvényszervezői több éves tapasztalatunkat és szakmai hátterünket tudjuk biztosítani ahhoz, hogy Ön is sikeres, élményekkel teli rendezvények házigazdája legyen. A megbízóink által megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a legideálisabb rendezvény programot a közösségek összehangolására egy jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel. A közösségek ereje, a közösségek formálódása kerül a középpontba a rendezvény programjaink összeállítása során. Célunk, hogy kreatív élményekkel töltsük fel rendezvényeit.

Fine Dine Catering: Rendezvények szervezése

Fine Dine Catering: Rendezvények szervezése

Gondot okoz Önnek a rendezvényszervezés? Végül inkább egy rendezvényszervező cégre bízná a dolgot ? Temérdek időt és energiát megtakaríthat azzal, ha profikra bízza a lebonyolítást! A káprázatos eredményt nem is említve. Catering szolgáltatás kéréséhez keresse fel a Fine Dine Cateringet, Budapesten! Ilyen módon a különféle állófogadás és rendezvények szervezése hozzáértők segítségével valósulhatnak meg. A konferencia szervezés pont olyan lényeges, mint bármiféle egyéb Budapesti rendezvény lebonyolítása. Épp ezért fontos az első osztályú catering szolgáltatás garantálása.

Tuti menü