Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nógrád megye - Zala megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Nógrád megye - Zala megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Nógrád megye - Zala megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Connections 2000

Connections 2000

Fő tevékenységünk a konferencia és kongresszusszervezés, üzleti-és privát rendezvények szervezése, belföldi utazások- és kirándulások valamint programok megtervezése és teljes körű lebonyolítása. Kreatív csapatunk az események megszervezése mellett gondoskodik a rendezvény-és utazásszervezés valamennyi kiegészítő szolgáltatásáról.

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros

MenDan Wellness Hotel**** Zalakaros - a mosoly négy csillaga: a szálloda ötvözi a luxus hotelek eleganciáját, a spa hotelek harmóniáját, a wellness hotelek szolgáltatásait. A MenDan nem csupán exkluzív környezet a wellness attrakciók átéléséhez, hanem teljes testi-lelki megnyugvás és felfrissülés puha fészkeként várja Önt és szeretteit. Miben különbözünk? Hotelünkben nem szobákat, inkább igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, sokkal inkább életérzést kínálunk vendégeinknek. Megajándékozzuk a megfizethetetlennel: egy boldog mosollyal az arcán, mellyel szállodánkból távozik.

Salgó Hotel

Salgó Hotel

A Hotel Salgó technikailag felszerelt termeivel várja az ide érkező csoportokat. Mind a rendezvény alatt, mind utána gondoskodunk a résztvevők kényelméről. Változatos gasztronómiai fogásokkal, a kávészünetben éhség,- és szomjcsillapítókkal, borkóstolókkal, s igény szerint akár fáklyás túrákkal varázsoljuk el az ide betérőket. Bátran keressen fel minket kívánságaival!

Zalaegerszegi Vásár Kft. - Zala

Zalaegerszegi Vásár Kft. - Zala

Vásár Kft - Zalaegerszegi Vásár Kft - Kiállítás - Vásár - Rendezvényszervezés

Tuti menü