Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom és Győr-Moson-Sopron képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Komárom és Győr-Moson-Sopron - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Komárom és Győr-Moson-Sopron
Keresés
Találatok száma - 8 db
Álom rendezvény és esküvőszervező iroda

Álom rendezvény és esküvőszervező iroda

Álom rendezvény és esküvőszervező iroda vállalja rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását az ország egész részén. Segítünk megtalálni a rendezvénynek megfelelő helyszínt, a helyszínhez a megfelelő fény és hangtechnikát, zenét, előadóművészeket, táncosokat, és a rendezvényekre a megfelelő védelmet.

EU-Tréning és Rendezvényszervező Iroda

EU-Tréning és Rendezvényszervező Iroda

Egy jó rendezvény megszervezéséhez csupán néhány dolog fontos: egy-két jó szervezőkészséggel megáldott ember, a lebonyolításra alkalmas helyszínek átfogó ismerete, kialakult kapcsolatok a háttérmunkákat professzionális szinten és elfogadható áron végző cégekkel (rendezvénytechnika, catering, dekoráció), alkalmanként jó média kapcsolatok és egy kis kreativitás. Hogyha ez meg van, szinte garantált az elégedett mosoly a vendégek és a szervezők arcán. Amennyiben minden feltétel mégsem állna össze, mi szívesen segítünk, hogy az elégedett nyugodt mosoly az Ön rendezvényén is biztosan megjelenjék.

Event Agent Consulting

Event Agent Consulting

Rendezvényszervező ügynökségünk irányelve az igényesség és az egyedi stílus atmoszférájának kialakítása minden esemény esetén legyen szó akár az Ezeregyéjszaka meséiről, reneszánsz királyi mulatságokról, Lucullusi lakomákról vagy tüzes latin fiestáról. Mi mindhárom oldalt ismerjük, az elmúlt 10 évben voltunk már megrendelői, résztvevői vagy szervezői hazai- és külföldi rendezvényeknek egyaránt, s ez nagymértékben hozzájárul sikereinkhez.

Lilius Programszervező Iroda

Lilius Programszervező Iroda

2009 - 2010 és 2011 a változások éve, melyek minden szempontból sikereket és eredményeket hoztak munkáink során és teszik ezt rendületlenül. 2009-ben a 'Lilus' Programszervező Iroda Solymosi Attila vezetésével átvette az irányítását az addig is kiválóan működő Amulett Impresszárió Műsoriroda felett, melyet Szüllő Attila neves műsor-, rendezvényszervező vezetett 16 éven keresztül kimagasló eredményekkel, sikerekkel, de sajnálatos tragikussággal hirtelen elhunyt. A rendezvények nem állhatnak meg a fellépők és a pertnerek rendületlenül dolgozni akartak továbbra is irodánkal, így tovább vittük a munkásságát. 2010 év elején egy szoros kapcsolat alakult ki a Fénypont Média Produkciós iroda és Solymosi Attila szervező között, 2011 év elején pedig egy gyümölcsőző kapcsolat felé nyithattak a műsorközvetítő szakmai partener DIADÉM RENDEZVÉNYIRODA irányába, megállapodásukat követően közös erőbedobással, működnek együtt és szolgálják ki a kedves megrendelők, partnerek igényeit, kéréseit.

Magistre Rendezvény- és Esküvőszervezés

Magistre Rendezvény- és Esküvőszervezés

Barátságunk egy közös hobbiból indult... 3 lány szeret(ett) kosárlabdázni. És 2008 májusában kitalálták, hogy szerveznek egy saját streetball fesztivált. Így kezdődött el egy több éve tartó barátság... Azóta hagyomány lett a Tatabányai Streetball Fesztivál, ami mára megkapta a Magistre Streetball Fesztivál nevet.

Nagynapon.hu

Nagynapon.hu

Felmerülhet a kérdés, miért is van szükség egyáltalán esküvőszervezőre, hiszen nem lehet ez annyira bonyolult. Pedig mégis rengeteg előnnyel szolgál, ha profi szakember veszi le a boldog pár válláról a terheket, ők pedig elég, ha csak egymással foglalkoznak. Miből is áll az esküvőszervezés, és miért van rá szükség? Az esküvőszervezés egy személyes találkozóval kezdődik, ahol egy kávé mellett megbeszéljük mi is az elképzelésetek, mit szeretnétek igazán, hogyan álmodtátok meg ezt a megismételhetetlen napot. Ezután pár napon belül, küldök Nektek egy díjmentes ajánlatot, több lehetőséggel. Nektek csak választani kell. Az ajánlat semmire nem kötelez Benneteket.

Szvatek Anikó - rendezvényszervezés

Szvatek Anikó - rendezvényszervezés

Vállaljuk rendezvények szervezését, rendezését sok éves tapasztalattal Komárom-Esztergom megyében, Budapesten! Céges rendezvények, konferenciák, bálok, családi napok, sportnapok, gulyásparty, koktélparty, nosztalgia party, karaoke party - kívánság szerint egyéb rendezvények, Ön kitalálja mit szeretne, mi megvalósítjuk! Állandó zenekarunk szakmai tapasztalata, széleskörű repertoárja biztosítja a kiváló hangulatot (Fifty-Fifty Band) Neves előadóművészekkel állunk állandó kapcsolatban A rendezvényekre kívánság szerinti dekorációt, valamint komplett fény- és hangtechnikát biztosítunk. Bevezetett helyeket tudunk ajánlani a rendezvények helyszínéül, ahol kedves vendégeinknek maximális kiszolgálással - elérhető áron - nyújtják a szolgáltatásokat, illetve szállást biztosítanak. Komplett programokat szervezünk, kérésüknek megfelelően. Pl. cégeknek családi nap megszervezése, amelynek helyszínéül egy lovastanyát ajánlunk, ahol lehetőség van pónilovaglásra, sétakocsikázásra, különböző játékokra, modern és régkori kézműves foglalkozás, réteskészítés fortélyai, stb. Egy másik lehetőség, a kihelyezett mobil rendezvénykaszinó játékzsetonokkal, ajándékokért.

Tofisátor

Tofisátor

A Tofisátor rendezvénysátrak, VIP sátrak, esküvői sátrak, sörsátrak, hang és fénytechnika, és egyéb rendezvény technikai eszközök bérbeadásával foglalkozik, valamint rendezvények lebonyolításával, gasztronómiai kiszolgálással.

Tuti menü