Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény szervezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rendezvény szervezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
10 Last minute esküvői tipp, hogy a nagy nap igazán emlékezetes maradjon!

10 Last minute esküvői tipp, hogy a nagy nap igazán emlékezetes maradjon!

Hogyan tegyük igazán különlegessé és emlékezetessé az esküvőnket? Valami igazán eredeti ajándékot szeretnél a legkedvesebb barátnődnek a nagy napra? Vess egy pillantást a cikkünkre, ahol igazán olcsó, de mégis szuper-eredeti esküvői buli-megoldásokat találsz! A Polaroid vendégkönyvtől a Confetti báron át a titkos videoszobáig olcsó, de mégis kreatív ötleteink segítségével a buli sztárjává válsz! A vendégeknek a rendezvény végén pedig ajándékozz túlélő csomagot.... aszpirin, energiaital, Másnaposság-kit:-D

Agapé Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

Agapé Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

Irodánk a görög AGAPÉ szót választotta tevékenységének jelölésére. Ez a fogalom egyesíti a szeretet és vendégség kifejezéseket, melyek nemcsak szervezői munkánk, hanem minden rendezvény alapjai is egyben.

Ágota Rendezvényszervező Stúdió

Ágota Rendezvényszervező Stúdió

Az Ágota rendezvényszervező stúdió sokéves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés illetve esküvőszervezés terén. A helyszín illetve dekoráció kiválasztásától az utolsó elégedett vendég hazaindulásáig mindenben a segítségedre leszünk. kiterjedt, megbízható kapcsolatrendszerünk garantálja, hogy rendezvényedhez csakis megbízható szolgáltatókat ajánlunk számodra.

Aktivcsapat.hu

Aktivcsapat.hu

Az Aktív Csapat létrehozásával cégünk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál a cégek részére, amelyek megkönnyítik a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősítik a csapatmunkát, elősegítik az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését.

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Alkoholos ital rendelés estétől egész éjjel

Budapest egész területén, és Pest megyében sok helyre. Éjjel megrendeled, és fél órán belül ottvagyunk, este 6-tól, hajnali 4-ig, olcsóbb még az éjjelnappalinál is. Ha nemhiszed nézd meg, ingyenes kiszállítás fél órán belül 4000 Ft feletti rendelés esetén. Kell ennél több? S.O.S Night www.sosnight.hu

All-Show Bt.

All-Show Bt.

Cégünk az All-Show Bt. 2004-ben alakult. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, úgy döntöttünk, hogy egyesítjük erőinket, és közös céget alapítunk. Az eddig közösen eltöltött két év minket igazolt. Átértékelve, és újragondolva az előző évek tapasztalatait, új és merőben más szemlélettel vágtunk az előttünk álló feladatoknak. A piac igényeinek megfelelően cégünk 2007-től több szolgáltatással bővült. Ezek közé tartozik a teljes körű vendéglátás és a fotó és videó szolgáltatás is, vagy a tévés és rádiós spotok gyártása is.

Almárium Rendezvényszervezés & Hostessügynöks

Almárium Rendezvényszervezés & Hostessügynöks

Az Almárium Rendezvény- és Hostess ügynökség 1998-ban alakult, 100% magyar tulajdonú vállalkozásként. Az Almárium rendezvényszervezői múltjában a klasszikus zenei koncertszervezés, az üzleti találkozók és szakmai konferenciák szervezése és lebonyolítása egyaránt megtalálható. Az elmúlt években a rendezvénytípusok széles spektrumán mozogtunk, az események üzenetéhez és a megrendelők igényeihez igazodva. A sokszínűségben is elsődleges a minőség, amit az évek alatt többszörösen kipróbált alvállalkozói kör is garantál.

Álom rendezvény és esküvőszervező iroda

Álom rendezvény és esküvőszervező iroda

Álom rendezvény és esküvőszervező iroda vállalja rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását az ország egész részén. Segítünk megtalálni a rendezvénynek megfelelő helyszínt, a helyszínhez a megfelelő fény és hangtechnikát, zenét, előadóművészeket, táncosokat, és a rendezvényekre a megfelelő védelmet.

Anivia Rendezvényszervezés

Anivia Rendezvényszervezés

Célunk, hogy mindig a vendégek, és a meghívottak megelégedettségére csak nekik szóló, komplex programot, és élményeket nyújtsunk. Ebbe bele tartozik a gasztronómia, dekorációk, a helyszín, egyedi produkciók, új és ötletes, felejthetetlen programok megvalósítása. A megrendelő igényeinek, és kéréseinek maximális teljesítése, kiegészítve a szakmai tapasztalatainkkal, tanácsokkal, és ötletekkel színesítve a programot.

Hirdetés
Anthemon rendezvényszervezés

Anthemon rendezvényszervezés

Egy profi rendezvényszervező cég Budapesten, amely számos fantasztikus lehetőséget nyújt ahhoz, hogy résztvevői remekül érezhessék magukat. A rendezvényszervezés keretében számos dolgot vállalunk, legyen az egy ügyfélparti, szilveszteri parti, sportnap, vagy bármilyen más szórakozás, ránk számíthat! - Anthemon.hu

Aranyláng Rendezvényiroda

Aranyláng Rendezvényiroda

Levesszük a gondot az Ön válláról azzal, hogy igény szerint akár munkaidőben, akár azon kívül szívesen felkeressük Önt irodájában, vagy egy Önnek kényelmes egyéb helyszínen, ahol elbeszélgetünk az igényekről és az általunk kínált lehetőségek sokszínűségéről.

Aréna Show

Aréna Show

Az Aréna Show Kft. 2006 tavaszán alakult, nem előzmények nélkül. Tulajdonosa és alapítója Bíró Zoltán, aki a 90-es évek elejétől a Kortársak együttes tagjaként (szaxofonos) és szervezőjeként vált ismerté a szakmában.

Art Face Seven Cultural Management

Art Face Seven Cultural Management

Az Art Face Seven Kulturális Bt. 2005 márciusában alakult meg. Fő célunk az általunk képviselt - régi-, klasszikus és kortárs-zene területén tevékenykedő szólisták és együttesek fellépéseinek szervezése Magyarországon és külföldön egyaránt; CD- és kottakiadás, zenei publikációk megjelentetése és gondozása, valamint részvétel az aktuális kulturális pályázatokon. Az Art Face Seven azokat a művészi megoldásokat részesíti előnyben, melyek a napjainkban mindent elöntő tömegízlés helyett magasabb értékeket kínálnak a közönségnek.

Asbolt Rita Esküvő- és Rendezvényszervező ( Szolnok )

Asbolt Rita Esküvő- és Rendezvényszervező ( Szolnok )

Az esküvő mindenki életében az egyik legfontosabb esemény. Önöknek és vendégeiknek egyaránt fontos, hogy a Nagy Nap örök emlék maradjon és boldogan emlékezzenek vissza ezekre a pillanatokra. Az esküvő rengeteg apró részletből áll, mely időt, utánajárást, telefonálgatást, szakmai hozzáértést és tapasztalatot kíván. Az esküvő megszervezése során nem csak a kedvező ár az egyetlen szempont, hanem a minőség és a megbízhatóság is. Szolgáltatóim olyan felkészült szakemberek, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és nagy megelégedettségre végzik munkájukat. Referenciaanyagaik bemutatótermünkben vagy kérés esetén az Önök otthonában megtekinthetők.

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Önnek csak egy e-mailbe vagy telefonjába kerül, hogy önfeledten élvezhesse a ritka percek ünnepi hangulatát: megtervezzük, megszervezzük, lebonyolítjuk! Attraktív programok ínyencségre törekvőknek és haladó ínyenceknek! Korábbi szolgáltatásaink és felkészültségünk garancia arra, hogy Önnek és vendégeinek garantáltan kiváló szórakozásban lesz része. Ha valami nincs kéznél, mi biztosítjuk: eszközkölcsönzés.

AVadvice Kft. - Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika

AVadvice Kft. - Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika

Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika: ügyfeleink a hagyományos rendezvénytechnika mellett egyedi megoldásokat is keresik, mint pl. a saját fejlesztésű vízfüggönyt és a térhálós vetítést. Rendezvény, konferencia, vetítés, hang és fénytechnika, valamint videokonferencia, tolmácstechnika és látványszervezés is szerepel szolgáltatásaink között.

Balaton Konferencia

Balaton Konferencia

A Balaton ma már nemcsak gyermekkori nyaralásaink felejthetetlen helyszíne, hiszen időközben a régió jellemzően négycsillagos konferencia szállodái minőségi és mennyiségi változáson mentek át. A Balatonnál ma már minden megtalálható egy sikeres program megszervezéséhez. Alkalmasak a szállodák termei, a kapcsolódó szolgáltatások és szakemberek egyaránt, legyen szó kis létszámú tréning vagy akár 1000 fős konferencia megrendezéséről.

Tuti menü