Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú - Bihar és Békés megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Hajdú - Bihar és Békés megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Hajdú - Bihar és Békés megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Club Service Kft.

Club Service Kft.

Cégünk rendezvényszervezői tevékenysége jelentős és eredményes múltra tekint vissza, 1997. óta foglalkozik különböző rendezvények teljes körű szervezésével, lebonyolításával. Tevékenységünk klasszikusan konferenciaturizmus és rendezvényszervezés. Elsősorban kongresszusok, konferenciák, szimpóziumok, gyógyszergyári termékbemutatók és különböző típusú céges rendezvények jelentik fő profilunkat. Az elmúlt több mint 15 évben több tízezer elégedetten távozó vendég bizonyítja szakmai hozzáértésünket, a szervezésben nyújtott teljesítményünket.

Főnix Rendezvényszervező Kht.

Főnix Rendezvényszervező Kht.

A Főnix Rendezvényszervező Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország egyik legnagyobb rendezvényszervező cége, amely megalakulása óta jelentős szerepet tölt be Debrecen és a régió életében. Négy tevékenységi köre: a városi nagyrendezvények szervezése, a Kölcsey Központ, a Főnix Csarnok és az Apolló mozi üzemeltetése és programjainak szervezése. Kiemelten közhasznú társaságként célunk elősegíteni, hogy a város az ország egyik legfontosabb kulturális központjává váljon

Petőfiház

Petőfiház

A Petőfi-házban megrendezésre került/kerülő események széles skálán mozognak. A megszokottnak mondható esküvőkön, ballagásokon, szalagtűzőkön kívül számos különleges alkalom is színesíti palettánkat. Ide sorolhatók többek között kül-és belföldi magasrangú vendégek fogadásai, regionális és országos szintű konferenciák, kiállítások, valamint dalestek és színházi előadások, koncertek.

Rendezvényterem Hajdúböszörmény

Rendezvényterem Hajdúböszörmény

A Nazutex Rendezvényterem egyedülállóan a régi idők Csináld magad lakodalmainak, esküvői és egyéb összejöveteleinek hagyományaihoz kíván visszatérni. Cégünk csupán a terem, konyha- és egyéb eszközök bérbeadásával foglalkozik, lehetővé téve ezzel, hogy az ifjú pár az ételek alapanyagait, s az italokat személyesen szerezze be. Az ifjú pár feladata továbbá, hogy gondoskodjon a szakácsok, pincérek és esetleges egyéb segítők jelenlétéről, melyhez természetesen segítséget adunk.

V.Art Rendezvényszervezés - Gyula

V.Art Rendezvényszervezés - Gyula

Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket, és szolgáltatásainkat. A V.ART Rendezvényszervezés 2002. márciusában alakult, Békés megyében, Gyulán. Fő tevékenységeink között szakmai, kulturális, szórakoztató és magánrendezvények teljes vagy részleges lebonyolítása, utazásszervezés, tolmácsolás, fordítás szerepel.

Tuti menü