Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Fejér megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Art Face Seven Cultural Management

Art Face Seven Cultural Management

Az Art Face Seven Kulturális Bt. 2005 márciusában alakult meg. Fő célunk az általunk képviselt - régi-, klasszikus és kortárs-zene területén tevékenykedő szólisták és együttesek fellépéseinek szervezése Magyarországon és külföldön egyaránt; CD- és kottakiadás, zenei publikációk megjelentetése és gondozása, valamint részvétel az aktuális kulturális pályázatokon. Az Art Face Seven azokat a művészi megoldásokat részesíti előnyben, melyek a napjainkban mindent elöntő tömegízlés helyett magasabb értékeket kínálnak a közönségnek.

Berny's Adventures

Berny's Adventures

A BERNY´S ADVENTURES csapatépítő játékai olyan képzési formát jelentenek, melyben a készségfejlesztés, szemléletformálás, érzékenyítés elsősorban tapasztalati tanuláson keresztül történik. A tréning résztvevői egymással és a trénerrel folyamatos interaktív kapcsolatban állnak, és a játék során tét nélkül kipróbálhatnak olyan viselkedéselemeket, készségeket, melyek fejlesztésére szükség lehet. A tréning olyan élmények közös átélésére ad módot, melyekre a hétköznapok során a legtöbb résztvevőnek nincs lehetősége. Az együttes élmény hozzásegíti őket ahhoz, hogy készségeik repertoárját bővítsék, és önértékelésüket megerősítsék. Ezeket a különleges tapasztalatokat a tréner segítségével mind élmény-, mind tudás szinten közösen dolgozzák fel. A saját élmény árnyalja ill. elmélyíti az elméletben megszerzett ismereteket, emellett a résztvevők egymásnak is adnak visszajelzéseket, mely gazdagítja az önmagukról meglévő tudást. A BERNY´S ADVENTURES tréningjeinek az a célja, hogy olyan tudást szerezzenek a résztvevők, melyet tetszésük szerinti környezetben egy csoport tagjaiként alkalmazni tudnak.

Madicon Group

Madicon Group

Szóval, ha szükséged van egy jól szervezett céges rendezvényre, szép ÉS okos hostessekre, esetleg szeretnél az Adrián csapatépítő tréningként egy hajóversenyt, vagy van egy olyan reklámötleted, amiben rajtad kívül senki sem hisz, semmi gond, hívd Král Évát - telefonszámát, e-mail címét megtalálod az elérhetőségek menüpontban - aki szívesen mesél referenciáinkról is.

Nesztor Rendezvény

Nesztor Rendezvény

Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy az rendezvényszervező munkája egy luxusszolgáltatást jelentene! SŐT!!! Ha rendezvényszervezővel együtt közreműködve végezzük az előkészületeket, még spórolhatunk is és sokkal inkább biztosak lehetünk abban, hogy a rendezvényük anyagi helyzetünkhöz igazodva, tapasztalt, rendezvényekben jártas kiváló minőséget és megbízhatóságot garantáló szolgáltatók (étterem, zenész, dekoros, fotós, videós, stb...) teljes sorával a legtökéletesebbre, egyszóval olyanra sikerül, amilyenre megálmodtuk.

Tuti menü