Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest és Pest megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Budapest és Pest megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Budapest és Pest megye
Keresés
Találatok száma - 26 db
Ágota Rendezvényszervező Stúdió

Ágota Rendezvényszervező Stúdió

Az Ágota rendezvényszervező stúdió sokéves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés illetve esküvőszervezés terén. A helyszín illetve dekoráció kiválasztásától az utolsó elégedett vendég hazaindulásáig mindenben a segítségedre leszünk. kiterjedt, megbízható kapcsolatrendszerünk garantálja, hogy rendezvényedhez csakis megbízható szolgáltatókat ajánlunk számodra.

All-Show Bt.

All-Show Bt.

Cégünk az All-Show Bt. 2004-ben alakult. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, úgy döntöttünk, hogy egyesítjük erőinket, és közös céget alapítunk. Az eddig közösen eltöltött két év minket igazolt. Átértékelve, és újragondolva az előző évek tapasztalatait, új és merőben más szemlélettel vágtunk az előttünk álló feladatoknak. A piac igényeinek megfelelően cégünk 2007-től több szolgáltatással bővült. Ezek közé tartozik a teljes körű vendéglátás és a fotó és videó szolgáltatás is, vagy a tévés és rádiós spotok gyártása is.

Almárium Rendezvényszervezés & Hostessügynöks

Almárium Rendezvényszervezés & Hostessügynöks

Az Almárium Rendezvény- és Hostess ügynökség 1998-ban alakult, 100% magyar tulajdonú vállalkozásként. Az Almárium rendezvényszervezői múltjában a klasszikus zenei koncertszervezés, az üzleti találkozók és szakmai konferenciák szervezése és lebonyolítása egyaránt megtalálható. Az elmúlt években a rendezvénytípusok széles spektrumán mozogtunk, az események üzenetéhez és a megrendelők igényeihez igazodva. A sokszínűségben is elsődleges a minőség, amit az évek alatt többszörösen kipróbált alvállalkozói kör is garantál.

Anthemon rendezvényszervezés

Anthemon rendezvényszervezés

Egy profi rendezvényszervező cég Budapesten, amely számos fantasztikus lehetőséget nyújt ahhoz, hogy résztvevői remekül érezhessék magukat. A rendezvényszervezés keretében számos dolgot vállalunk, legyen az egy ügyfélparti, szilveszteri parti, sportnap, vagy bármilyen más szórakozás, ránk számíthat! - Anthemon.hu

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Attraktív Produkció: Cocktail Show & Party Service

Önnek csak egy e-mailbe vagy telefonjába kerül, hogy önfeledten élvezhesse a ritka percek ünnepi hangulatát: megtervezzük, megszervezzük, lebonyolítjuk! Attraktív programok ínyencségre törekvőknek és haladó ínyenceknek! Korábbi szolgáltatásaink és felkészültségünk garancia arra, hogy Önnek és vendégeinek garantáltan kiváló szórakozásban lesz része. Ha valami nincs kéznél, mi biztosítjuk: eszközkölcsönzés.

Bild's Event

Bild's Event

Egy rendezvény akár családi esemény, akár céges party vagy konferencia egyedi megismételhetetlen alkalom. A Bild?s Event Rendezvényszervező Irodát, azzal a nem titkolt szándékkal és céllal hoztuk létre, hogy a sok rendezvényszervező közül minket válasszanak. Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy ismerjük a rendezvények kihívásokkal teli világát, képesek vagyunk a váratlan helyzetekre is azonnal reagálni. Véleményünk szerint a profizmus a szakmai hozzáértés mind-mind nagyon fontos tétel. Amiben mások szeretnénk és mások is tudunk lenni, az érzelmi empátia az odafigyelés a kedvesség. Óriási bizalomra van szükség ahhoz, hogy a megrendelő ennek a számára fontos alkalomnak egy részét, vagy akár az egész egységet egy idegen kezébe helyezze. Ennek a bizalomnak akarunk megfelelni. Komoly és megbízható szolgáltatói csapattal állunk rendelkezésükre, ez a megbízható háttér, biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt, melyre számíthatnak. Hitvallásunk a következő: bizalom, empátia, korrektség a tervezéstől a megvalósulásig.

Emlékezetes csapatépítés? Gyertek hozzánk!

Emlékezetes csapatépítés? Gyertek hozzánk!

Hatféle kiszabadulós játék várja Csepelen azokat, akik elég agyafúrtnak tartják magukat ahhoz, hogy megbirkózzanak velük. A csapatépítés egyik legjobb módja, ha a munkatársak, baráti társaságok közösen vágnak neki a kijutós játék megoldásának. A 400 négyzetméteres, konferenciateremmel és kiszolgálóhelyiségekkel is rendelkező pincerendszer kiváló rendezvényhelyszín lehet szakmai összejövetelek, lány- és legénybúcsúk számára a retro és a modern stílust elegyítő, indusztriális hangulatával. Keress minket!

Gyémánt Esküvőszervezés

Gyémánt Esküvőszervezés

A megálmodott esküvő megvalósításához tökéletes, mindent átfogó szervezésre van szükség. Fontos hogy legyen egy esküvői koordinátor, aki leveszi a vállatokról a terhet, problémákat, feladatokat. Egyre gyakoribb, hogy a jegyespárok esküvőszervezőhöz fordulnak. Ha nincs időtök kiválasztani az igényeiteknek leginkább megfelelő szolgáltatót, vagy csak biztosra szeretnétek menni, akkor a legmegbízhatóbb és legkényelmesebb megoldás, ha esküvőszervezőre bízzátok a feladatokat. Erről a napról mindenkinek határozott elképzelése van és tökéletesen, hibák nélkül szeretné, ha lezajlana.

Horizont Rendező Iroda

Horizont Rendező Iroda

Cégünket 1991-es alakulása óta a legmagasabb szakmai felkészültség és a gördülékeny ügyintézés jellemzi, ami képzett munkatársainknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhető. Az eltelt több, mint 17 év alatt szolgáltatásaink listája dinamikusan bővült, mint ahogy tette ezt maga a cég is. Jelenleg Magyarország egyik vezető rendezvényszervezőjévé nőttük ki magunkat. Az összes többi szolgáltatásunk is magas szakmai színvonaláról és kedvező árairól ismert.

Hirdetés
ItalHázhozszállítás.eu a partyfutár

ItalHázhozszállítás.eu a partyfutár

A party nem ér véget, amikor elfogyott a pia. Felhívsz minket, és mi visszük neked az éjjeli adagot is, hogy a party folytatódhasson. Italházhozszállítás.eu, a legújabb éjjeli, és délutáni piafutár cég. Tekintsd meg árainkat, nézz körül. Nagy választék, és kedvező árak várnak rád. www.italhazhozszallitas.eu

Kovács András

Kovács András

Creamparty Service: Fennállásunk óta több, mint ezer rendezvény lebonyolításában vettünk részt. Ezeknél legfőképp a catering lefolytatása volt a fő feladat, de sok partit teljes egészében mi szerveztünk. Cégünk fő profilja az esküvői rendezvényszervezés és a vállalati rendezvényszervezés. Parti szervizelést is vállalunk, valamint céges rendezvények, esküvői vacsora lebonyolítását is. Munkatársaink több, mint egy évtizedes múlttal, tapasztalattal bírnak a különböző céges rendezvények, vállalati rendezvények, catering területén. Hívjon minket, ha esküvő, születésnap, céges buli esetén segítségre van szüksége, professzionális csapatunk áll rendelkezésére.

König étterem (Sóskút)

König étterem (Sóskút)

Családias hangulatban, ízletes nagyadag ételeinkkel várjuk Kedves Vendégeinket! Éttermünk 100 fő befogadására alkalmas. Három teremmel (50, 20 és 30 fős) dohányzó és nemdohányzó részek elkülönítve. A terasz 25 fő fogadására elegendő. Vállalunk: Esküvőket, osztálytalálkozókat, családi és céges rendezvények lebonyolítását.

Műsorszervezése rendezvényekre

Műsorszervezése rendezvényekre

Tehetséges humoristák találhatóak meg a Stand Up Futár társaságában. A humoristákat műsörszervezés céljából mindenki bátran hívhatja, a weboldalon keresztüli adatbázison keresztül is. Részletes bemutatkozást, videó felvételeket és szöveges formában is lehet találni a humoristákról. Párban is néhányuk, vagy többségük egyénenként is vállalnak fellépéseket. E-mailben is valamint telefonon is elérhetőek, és előzetes időpont egyeztetést követően bármilyen jellegű, céges vagy magán személy által szervezett rendezvényen részt vesznek.

Premium Events

Premium Events

A Premium Events fő profilja a vállalti, céges rendezvények, konferenciák megszervezése egészen az ötlet megszületésétől a komplett lebonyolításig. Egy rendezvény tökéletes megszervezése roppant összetett és időigényes, apró részletekből álló feladat. Ennek a feladatnak a megoldásában segít a Premium Events, vagyis: - a rendezvény teljes körű megszervezése a tervezéstől a kivitelezésig; - megfelelő helyszín kiválasztása; - a hozzá kapcsolódó vendéglátás megoldása; - a rendezvény programjának összeállítása; - a szükséges technika biztosítása; - igény szerinti zenekar, DJ kiválasztása; - különböző, extra szolgáltatások megszervezése, kivitelezése.

Quex 27 Kft.

Quex 27 Kft.

Cégünk, a Quex - 27 kft. 2002-ben alakult, fő tevékenységeink a rendezvényszervezés és dekoráció. Fiatalos, lelkes, ambíziózus, kreatív, szakértő csapatunk mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek, vállalatok részére nyújt segítséget rendezvények, dekorációk felsőfokú kivitelezéséhez, sikeres lebonyolításához. Cégünk munkatársai személyesen az ország két pontján, Budapesten a XII. kerületi, Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Szolnokon található irodában várják bizalommal kérdéseiket, de segítőkész munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást telefonon, vagy e-mailen is a nap 24 órájában.

Ren-Szol Kft.

Ren-Szol Kft.

A Renszol egy dinamikusan fejlődő, kreatív csapat. Túl számos céges rendezvény lebonyolításán, meghitt, vidám családi ünnepen és meglepetés partyn, az esküvőszervezés is benőtte magát a Renszol szolgáltatásai közé.

Rendezvény dekoráció - Medinilla

Rendezvény dekoráció - Medinilla

Gyönyörű rendezvény dekoráció a Medinilla jóvoltából. Bármilyen rendezvényre vállalnak dekorációkészítést virágokkal. A virágok megrendelhetőek online. A rendezvény dekoráción kívül vállalnak koszorú készítést feliratozással, székszoknya készítést, valamint bármilyen csokrot elkészítenek rendelésre. Virágküldésben kiemelkedően gyorsak (a rendelt virágokat két órán belül kiszállítják) és precízek, gyönyörű virágcsokrokat készítenek megrendelőik számára. A Medinilla Virágművészet Budapesten, az I. kerületben található.

Tuti menü