Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya és Somogy megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Baranya és Somogy megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Baranya és Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anivia Rendezvényszervezés

Anivia Rendezvényszervezés

Célunk, hogy mindig a vendégek, és a meghívottak megelégedettségére csak nekik szóló, komplex programot, és élményeket nyújtsunk. Ebbe bele tartozik a gasztronómia, dekorációk, a helyszín, egyedi produkciók, új és ötletes, felejthetetlen programok megvalósítása. A megrendelő igényeinek, és kéréseinek maximális teljesítése, kiegészítve a szakmai tapasztalatainkkal, tanácsokkal, és ötletekkel színesítve a programot.

Felfújható légvár

Felfújható légvár

Cégünk felfújható, szórakoztató játékok és egyéb rendezvénykellékek bérbeadásával, rendezvények komplett lebonyolításával foglalkozik. Megrendeléseket az ország egész területén, valamint határainkon túl is teljesítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a magasabb színvonal elérésére, a folyamatos fejlesztésre, bővítésre és a biztonságra. A nálunk bérelhető játékokat bárki használhatja súly és korhatár nélkül! Minden játékunkon a legszigorúbb ÉMI-TÜV vizsga minősítése szerepel!

Festino Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kf

Festino Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kf

Társaságunk elődje betéti társaság formájában 2005-ben alakult, kezdetben kisebb rendezvények szervezésével foglalkoztunk, majd egy sikeres pályázat révén lehetőséget kaptunk egy színvonalas kávézó-bár kialakítására a Pécs Plaza-ban. Így jött létre a Bevanna Bár 2005. októberében, mely egyedülálló szolgáltatást nyújtott a Cinema City közvetlen szomszédságában.

Kaland Tár

Kaland Tár

Rendezvényszervezéssel, outdoor csapatépítő programok, tréningek, extrém- és szórakoztató programok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Lelkes, kreatív csaptunk több éves gyakorlattal rendelkezik e területen. Az ország szinte minden részén vállalunk megbízásokat, de elsősorban Budapest és Pécs környékén tevékenykedünk.

PartyBoom-teljeskörű rendezvény szervezés

PartyBoom-teljeskörű rendezvény szervezés

Sokan mondják, hogy ezt én is meg tudom csinálni, de nem is hinné, mennyi mindenre nem gondol az ember, milyen sok apró mozzanat van, amit jó előre meg kell tervezni és szervezni, különben a helyszínen, az ünnepen fog problémát okozni. Így is van! De tegye fel a kérdést Önmagának: idegeskedne az apró részletek miatt vagy inkább élvezné az Önről szóló rendezvényt?! Mindenki meg tudna szervezni egy partner találkozót, egy ünnepi vacsorát. De mennyi idegeskedéssel, munkával jár, mire megtalálják a helyszínt, a ruhákat, a dekorációt, a bérautót, az ajándékokat, a fotóst, a catering szolgáltatót........

Treativ Esküvő- és Rendezvényszervezés

Treativ Esküvő- és Rendezvényszervezés

Cégünket 1996-ban alapítottuk. Nem rendezvényszervezéssel kezdtünk foglalkozni. Véletlenül cseppentünk erre a területre. Aztán itt ragadtunk. Ennek a munkának varázsa van. Olyan mint a mesében. Miközben dolgozunk, része lehetünk egy családnak, vagy dolgozói lehetünk egy cégnek. Jó érzés mások elégedettségét látni. Még mindig jóleső izgalommal tölt el egy-egy rendezvény szervezése. Boldog vagyok, ha őszinte mosoly van az arcokon. Kolléganőm fiatalos lendülete, álmokkal teli világa az én higgadtságommal és megvalósítható gondolataimmal párosul. Jó csapat vagyunk együtt. Rendezvényeket szervezünk. Kicsiket és nagyokat egyaránt. Nekünk egyformán fontos mindegyik.

Tuti menü