Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács - Kiskun és Csongrád megye képes leírás - Rendezvény szervezés.tlap.hu
részletek »

Bács - Kiskun és Csongrád megye - Rendezvény szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenyszervezes.tlap.hu » Bács - Kiskun és Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aréna Show

Aréna Show

Az Aréna Show Kft. 2006 tavaszán alakult, nem előzmények nélkül. Tulajdonosa és alapítója Bíró Zoltán, aki a 90-es évek elejétől a Kortársak együttes tagjaként (szaxofonos) és szervezőjeként vált ismerté a szakmában.

Confetti Rendezvényszervezés

Confetti Rendezvényszervezés

Cégünk 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a rendezvényszervezés területén. Az egész országban vállaljuk rendezvények szervezését és lebonyolítását. Szolgáltatásaink mind a külső megjelenésben, mind a belső értékekben egyaránt magas színvonalat tükröznek.

Gladiátor Rendezvényiroda Kft.

Gladiátor Rendezvényiroda Kft.

Cégünk vállalja: konferenciák, sportrendezvények, koncertek, kiállítások, csapatépítő tréningek, fesztiválok és egyéb rendezvények megszervezését és lebonyolítását a legmagasabb színvonalon. Különböző rendezvényekre cégünktől bérbe vehető: színpad, hang és fénytechnika, fémkordonok, ökölvívó ring.

J & L Productions

J & L Productions

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat: a J∓mp; Productions azért jött létre, hogy segítse a különböző produkciók indulását, pályáját, végezze a működésükhöz elengedhetetlen háttérmunkát, valamint hogy programokat, koncertetek, fellépéseket stb. szervezzen részükre. De nem csupán produkciók szervező munkáját vállaljuk, hanem teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a különböző rendezvények (esküvő, ballagás, születésnap, party, falunapok...stb.) számára, a szervezéstől a komplett kivitelezésig.

Party Rendezvényszervező Iroda

Party Rendezvényszervező Iroda

Szeretnénk figyelmébe ajánlani szolgáltatásainkat, melyek segítenek színesebbé, emlékezetesebbé tenni rendezvényeiket. Vállaljuk a rendezvények szervezését az ötlettől a megvalósulásig. Teljes körű technikai hátteret biztosítunk a dekorációtól, a grafikai és a nyomdatechnikai kivitelezésig, a kellékektől, a maximális igényeket kielégítő színpadtechnikáig. Színpadi és gyermekprogramjaink, játszóházunk, kézműves foglalkozásaink a család minden tagjának tartalmas szórakozást biztosítanak.

Sátrak, rendezvénysátrak

Sátrak, rendezvénysátrak

Sátrak minden alkalomra, sátrak kis és nagyszabású rendezvényekhez a Rödertől, egyedi igények szerinti sátor gyártás. Az egyszerű kerti partitól az esküvői sátrakon át egészen a különböző tömegrendezvényekig, minden méretű és típusú sátor: akár hang- és fénytechnikával ellátott, kétemeletes sátrak is.

Tuti menü